Myspys

idag så har jag bra myst med svinen. Slappar dag kan man säga :) Så har inte så mycket att skriva om. Imorgon kommer jag försöka fixa lite bilder här på bloggen men är för lat för att göra det nu :)

En vanlig fin dag

Idag fick marsvinen lite gräs som dom älskar det :) Gav dom lite sallad och släppte ut dom på balkongen något som dom gillar. Har funderat på att skaffa en ny transport bur. Har ni några tips på hurudan man skall skaffa? Skall kanske beställa en mysrulle eller så gör jag en själv men det kanske inte lyckas :p För är inte så bra på att sy och fixa hehe.  Men något borde man ju få ihop. Är sugen på fler marsvin :) Men då blir det 2 hanar i en annan bur än mina honor, för vill inte ha små bäbisar då dom är för gamla 3 och 4 år :)

Mumsig mat :)

Hej
Idag gav jag marsvinen mango och vindruvor :) Mango tyckte dom att smakade lustigt men vindruvor älskar dom :) Skall bygga ut deras bur till en större bur så dom får större yta att springa på. Skall till ikea och kolla. Ikea har dom bästa marsvins sakerna tycker jag det behöver inte vara menade för marsvin. Så skall dit imorgon tror jag. Jag har ju en bokhylle bur så kan lätt bygga ut den (rekommenderas).  Idag skall jag klippa klorna brukar alltid vara ett stort projekt då dom hatar det.

Animal planet får plus :)

Bra video om marsvin :) Gillar allt förutom kläderna :p

Tillbaka till vardagen...

Nu är sommaren nästan slut :( Så det blir tillbaka till vardagen för oss... Köpte lite banan till marsvinen idag gillas :)

RSS 2.0