Sista november

Sista november är det idag imorgon är det första december! :) städat buren idag det blev fint :) bytte inredningen :)

Onsdag

Idag är det Onsdag en ganska okej dag tycker jag :) Marsvinen mår bra iallafall :) Ska och klippa håret idag.
Här kommer presentationer om dem :)
Namn: Kolan
Ålder: 4  år
Kön: Hona
Färg: golden agouti/golden
Gillar: Att prata
Gillar inte: När matte inte ger henne något gott
Namn: Mintto
Ålder: 4 år
Kön: Hona
Färg: Golden agouti
Gillar: Mat
Gillar inte: När maten är försenad
Namn: Sally
Ålder: 3år
Kön: Hona
Färg: Black fox
Gillar: Att springa
Gillar inte: -

Helt slut nu..

Nu är jag helt slut efter att ha varit på innebandy turnering. Men det räcker inte ska och rida idag och sedan har jag Engelska prov imorgon vad jobbigt! Jaja åter till grisarna idag bytta jag fleecen för att det skulle bli rent igen :) Har inte ännu orkat byta till spån på övervåningen men dom bryr sig inte :) Dom tycker snarare att det är mysigt att ligga på. Vilket är bra :) Ja men nu ska jag gå och öva på provet :) Ha det så bra!
Bild på Sally från sommaren :)

Julkalender 2011

En julkalender med marsvinen här har ni julkalendern för iår :) Varje lucka kommer öppnas varje dag och vi får se vad som finns bakom dom :) Dock ingen jul bild men vad spelar det för roll?

Duktigt marsvin på Youtube

Vilket coolt marsvin! Önskar att mina kunde göra det :) Vi klickertränar iallafall men är inte så duktiga än :) Vad inspirerad man blir!

Tre små grisar

Idag har det inte hänt så mycket ska snart gå ut med hunden och så. Igår var det burstädning som gällde :) Men spånet tog slut det räckte bara till den nedre våningen så nu har dom fleece på övrevåningen vilket fungerar bra bara att man får plocka bajs hela tiden. Det är som om det bara kommer mer och mer hela tiden har redan plockat 2 gånger idag fast tror dom gillar fleece mer än spån då det är mjukare att ligga på :) Skall klippa Minttos klor igår klippte dom andras igår men hon var inte på humör då så tar henne idag :) Har glömt att fråga vad tycker ni om den nya blogg designen?
Alla bilder kan inte bli så lyckade en bild på Minttos mun :) Söt är den iallafall :)

Sally

Sally heter det marsvin som är minstingen här hemma hon är 3 år nu. Hon kom till mig i Januari och jag har inte ångrat det även om hon är lite "speciell". Sally gillar inte att man rör sig snabbt och man skall gärna ha godis med sig också när man kommer. Sally är hur gosig som helst när man lärt känna henne.
Kramis :)

RSS 2.0